Förälder/barn-semester

 ”Förälder-barnveckor” : 1 vuxen och max 2 barn per rum ( det finns tre rum med dubbelsäng).  Det kostar 1000 kr för vuxen och 500 kr för barn per vecka. En depositionsavgift tas ut på 500 kr/familj som återfås vid avfärd.

På gården finns det får, kaniner, höns och gäss och ibland hälsar några hästar på som barnen kan få klappa och sitta på. Man kan få låna cyklar och cykla iväg och fiska eller bada i sjön som ligger 2 km bort.  Man kan bygga kojor i skogen intill eller smyga upp i utkikstornet på kvällen och titta efter vilda djur som älg och rådjur. Man kan få plocka ägg hos hönsen, sköta om djuren och om man vill får man hjälpa till att ta ut djuren på morgonen och ta in dem på kvällen så att inte räven tar dem.

Varje dag finns jag på gården någon timme morgon och kväll för att se till djuren och då är barnen välkomna att vara med. I övrigt sköter man sig själv.

Kanske kan det bli en oförglömligt sommar för ett stadsbarn som aldrig upplevt att klappa ett litet lamm eller plockat ett ljummet ägg från hönsredet. Eller kanske kan det bli en möjlighet att hitta nya vänner.

Mat lagas tillsammans eller var familj för sig.